2009-08-20

Samtal med Elisabeth.

Idag ringde jag till Elisabeth, dels för att prata om att Sippan är skendräktig, vilket innebär att hon gömmer sina gossedjur och behandlar dem som sina valpar. Hon för även väsen på nätterna där hon ylar... Och nu är det på gång igen, sakta med säkert ser jag det komma. Löpet..
Något finns säkert man kan göra åt det, tur att hon är en hund lätt att bryta.
(dock ytterst sällan vid hundmöte :p)

Sedan pratade vi även om att Sippan blir lite svag i bakbenen efter att ha sprungit,
detta kunde bero på att hon apporterat. Det är inte riktigt bra för dem att få saker och ting kastade så de hoppar upp i luften. Något kan ha påverkat hennes ryggrad men Elisabeth skulle ringa och boka en tid så de får kolla på henne :) Tur.. Annars verkar hon inte lida alls.

Vi var just på en promenad i skogen och den var faktiskt felfri. Vi gick förbi en full badplats med en skällande hund sittande i bil - ingen reaktion. Vi gick förbi ett hus där två galna hundar sprang och skällde - ingen reaktion.
Sedan lullade vi omkring i skogen och gick i det höga gräset.
På vägen tillbaka la hon sig i bäcken och stänkte ner mina byxor. (Påminnd om att börja planera klädval vid skogspromenader, igen ;) ) Sedan på strandvägen hem gick det en Collie valp framför - ingen reaktion mer än nyfikenhet.

Promenaden var alltså super! <3
Krams

Inga kommentarer: