2012-01-19

Tiger.

Jag har säkert inte berättat innan att Tiger har epilepsi. Diagnosen kom för några månader sedan och han har sedan dess gått upp och ner. Tiger som alltid så lojalt kunnat följa med överallt måste nu hålla rutiner. Har försökt att bryta dessa genom att ta med honom på våra vanliga saker, fika - jobb, ja ni vet. Han är anpassningsbar och funkar att ta med till vilken vän som helst.

Hursomhelst, veterinären som vi varit hos från början är jättebra och han har fått öka sin medicin mängd. Hon var även hjälpsam då hon sa att den andra hunden i hemmet, dvs Sippan skulle kunna reagera negativt då man faktiskt inte alls vet hur hunden blir av ett anfall.

Jag blev smått oroad, tänkte att om han ger sig på mig i sitt nedsatta läge så skulle Sippan ta honom. och hon har sedan dag ett varit väldigt snäll mot honom. Hon tar inte i honom hårt eller busar på Schäfervis, de mest rullar i en hög på golvet på hans sätt och brottas med tassarna.

Och faktiskt så är det mest Sippi som det märks på när Tiger skall få ett anfall., Hon lägger sig nära sin kompis och tvättar honom. Hon rör honom inte när han har anfallet och lägger sig sedan med honom efteråt. Min fina tjej! <3

Dock är det väldigt jobbigt nu dessa dagar då han visat mycket symptom.
Vi får se vad som händer och sker härnäst. Veterinär besök imorgon. Hurrar inte!







1 kommentar:

Emelie & Pynta sa...

Lycka till imorgon <3