2012-03-11

Soliga söndag.

Sippan har fått en långtur i solen med rallyvagnen och bror - bebis och hans tjej. Härligt!
Dock är hon lite småkass i magen men inte något större. Sedan hedeforsen så ratar hon nu sitt torrfoder, det vill säga att vi också får skaffa färskfoder. Hundskrälle.

Har borstat henne en timme och två Ica kassar fulla med ull, mindre trevligt. Lär fylla två till imorgon. Snaggad schäfer är alltid snyggt ;) Hehe.

Veckan har gått fort ändå och vi älskar att snön försvunnit (återigen) och kan träna på. Tycker hon är taggad och behöver inte trycka på henne alls faktiskt. Hon vill dock mest springa och jag har funderat på detta med cyckel sprinter, vågar man liksom? Cyklar ju med tiger nästan varje dag och han är följsam och springer fint bredvid. Räser Sippan drar cykeln och springer på fort i sin sele. (Kan inte cykla okopplad överallt här)

Får bjuda på lite bilder också.

 Kika på ankor på morgonpromenaden.
 Hemma efter Hedeforsen.
 Sippans egna rum (omgjord garderob)
Älskar sin koja.


Trevlig söndag!

2 kommentarer:

Lynn sa...

Hej! Vad roligt att en hedeforsare tittade in i vår blogg :) Jaha.. vad gjorde han då? Jag har då försökt allt jag kommer på och visst fungerar det vissa gånger men oftast får man fånga henne i förbifarten och de är ju inte heller bra för då lär hon sig att hon blir fångad om hon kommer :/ ang löp så tror jag inte det beror på det.. hon har hållt på så här länge nu. Kommer nästan inte ihåg när hon kom fram självmant sist när det var koppeldags :/ Vad fin Sippan är! En stor ståtlig schäfer.. hur gammal är hon? kram Lynn

Lynn sa...

Hej! En liten fråga.. vad har hon på första bilden ovanför halsbandet? Är det en halti? kramLynn